اشترك في مجموعة montadaphp.net حتى تصلك أخبار المنتدى  

بريدك الإلكتروني:

صفحة 1 من 8 123 ... الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 20 من 155
شجرة الإعجاب7إعجاب

الموضوع: دورة برمجة لوحة تحكم مثل VB والصورة تثبت

  1. #1
    عضو شرف الصورة الرمزية hossam2044
    تاريخ التسجيل
    09-08-2008
    السن
    29
    المشاركات
    168
    معدل تقييم المستوى
    10

    افتراضي دورة برمجة لوحة تحكم مثل VB والصورة تثبت

    بسم الله الرحمن الرحيم

    كثير منا يصنع اسكربت او موقع وماشبة ذلك

    ويحتاج للوحة تحكم قوية مثل منتديات VB

    اليوم وبعد الانتهاء من تصميم لوحة تحكم لموقع الخاص وهي مثل vb

    لا ابخل عليكم بها

    ولاكن انا غير مشجع اني اوضع الملفات في المرفقات وعدل يللى تعرف

    ومش هدهالكم ببلاش مش هاخد فلوس بس هاخد ثواب

    انا قلت دورة يعني هنمشي مع بعض وحده وحدة والكل راح يفهم

    طيب نبص على الصورة للوحة التحكم اللى هنعمل زيها اشاء الله في الدورة



    ودي لوحة تحكم vb



    هي تشبها بس اظن انها تفي بالغرض

    شروط الدورة مفيش شروط لانها لوجة الله تعالي

    بس عاوزكم تطبقو اول بالأول ومن غير استعجال

    اولا الاكواد هقولها بطريقة مبسطة

    واللى عاوز يختصر فيها يختصر دة من المحترفين

    هنستخدم فيها لغة PHP CSS JAVAS

    اللى هيشترك بالدورة وجاهز يكتب اسمة بالرد

    قريبا سوف ابدء

    ************
    حسام حامد محمد احمد
    حسام المصري
    وحش الفراعنة والنواصرة وفرعون PHP
    0129493521
    فرعون PHP
    التعديل الأخير تم بواسطة hossam2044 ; 20-10-2008 الساعة 01:48 AM
    تعليموه و حاتم 07 معجب بهذا .

  2. #2
    عضو شرف الصورة الرمزية hossam2044
    تاريخ التسجيل
    09-08-2008
    السن
    29
    المشاركات
    168
    معدل تقييم المستوى
    10

    افتراضي رد : دروة برمجة لوحة تحكم مثل VB والصورة تثبت

    الدرس الاول

    بسم الله نبدء على بركة الله

    الدرس الاول شرح نظرية عامة علشان الكل يتاكد ان بالفعل عمل تلك اللو حة
    سهل مش صعب
    كل شئ كبير بدء صغير وتطور وبالفعل اصبح كبير
    يعني انا هحط بين ايدك الاساسيت وانت وشطرتك وفن ابداعك
    مش هرفع ملفات ومرفقات هديك الكود وحده وحده صدقني
    انا معملتش الكود من يوم وليلة والله 2 اسبوع علشان اعمل اللوحة دي
    بدء بالتصميم ثم التطوير والاستايل
    طيب احنا محتاجين اية الكل يركز ويتابع الدورة اول باول اوك
    ويركز في الدروس اي شي مش واصل يسأل عنه
    هنقول الاكوا بطريقة بسيطة يعني محدش يقول اختصارات للاكواد في الاول
    علشا لو حد جديد ما يتلغبط معانا
    الملفات اللى هنشتغل عليها
    شرح الملفات اللى هنجهزها على الشغل

    1-index.php
    وده ملف الصفحة الرئيسية اللى هندخل اللوحة من خلاله
    2-log_in.php
    ده ملف هياخد البيانات المدخلة من index.php وهيشوفها صح ولا لا بيانات الدخول

    هنشرح الملفين دول

    ملحوظة مهمة

    مش هنعمل استايل الان الا بعد مانخلص الدروس علشان يبقي اسهل

    نبدء اولا ملف index.php

    كود PHP:
     
    <?php
    session_start
    ();
    $TITLE="تسجيل الدخول";
    include(
    "head.php");
    ?>
    <p><br><br><br>
    <body>
    <form action='index.php?admin=log_in' method='post'>
    <div align="center" >
    <table><tr>
    <td align="center">&nbsp;<b>تسجيل الدخول</b></td>
    </tr>
    </table>
    <table style="width:450;background-image:url(style/images/cp_navbody_bg.gif);border-top:1px #FFFFFF solid;border-bottom:2px #FFFFFF solid">
    <tr><td style="width:100px;height:75px;background-image:url(style/images/logo_in.png)"></td>
    <td  style="width:350px;height:75px" align="center"><b>W_TEC -عالم التكنولوجيا
    </b><br>W_TEC 1.0.1 لوحة تحكم الإدارة </td>
    </tr>
    </table>
     
    <?
    switch ($_REQUEST[admin]){
     default:
    ?>
    <br>
    <table  width="350px"><tr>
    <td width="10px"></td>
    <td align="left">
    اسـم العضـو 
    </td>
    <td width="250px">
    <input  type='text' name='user_name'>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td width="10px"></td>
    <td align="left">
    كلمـة المرور
    </td>
    <td>
    <input  type='password' name='pass_name'>
    </td></tr>
    <tr>
    <td width="10px"></td>
    <td></td>
    <td align="center">
    <input  type='submit' value='تسجيـل الدخول'>
     
    <?
    break;
    case
    "log_in":
    include(
    "log_in.php");
    break;
     
    case
    "log_out":
    unset( 
    $_SESSION['admin_session']);  
    session_destroy();  
    echo 
    "<div><br> تم تسجيل الخروج ";
    echo 
    "<br><br>
    <a href='index.php'>اضغط هنا</a>
     لتسجيل الدخول مره اخرى</div>"
    ;
     
     
    break;
    }
    ?>
    <br>
    </td><tr></table>
     
    </div>
    </form>
    الشرح

    اول سطر بداية الجلسة طبعا معروفة

    التاني عنوان الصفحة اللى هيظهر فى شريط العنوان

    الثالث جلب ملف اللى هنكتب فية الاستايل بعدين

    الرابع نعطي اسطر جديدة وطبعا علشان التصميم يبقي تحت شوية
    تصميم اية تصميم فورم الدخول

    الخامس بداية جسم الصفحة ودة ضروري لان هنخلى الصفحة بخلفية من خلاله

    السادس بداية الفورم اللى هياخد المعلومات
    واحد يقولى معلومات ايه نقلة صحصح معانا معلومات الدخول الاسم والباسورد

    كود PHP:
    <form action='index.php?admin=log_in' method='post'
    نلاحظ ان الاكشن نفس اسم الصفحة بس هناك شي جديد
    admin=log_in
    دة العنوان اللى هيروحة في الصفحة يعني هيدور على كلمة log_in هنتعرف عليها دلوقتي
    اما كلمة admn دة اسم دالة السويتش اللى هيدخلها يدور على العنوان المساوي اللى هو log_in

    طيب الفورم بداخلة اكثر من جدول وبعد اول جدولين
    كود جديد كود PHP وهو بداية السويتش
    كود PHP:
    switch ($_REQUEST[admin]){ 
    لاحظ اسم السويتش هو admin

    من خلالها هنتحرك في نفس الصفحة للتاكد من الباسورد والاسم طبعا اللى ميعرفش الدالة دي هيلاقي شرح ليها هنا

    وكلمة default

    تعني ان الكود اللى بعد الكلمة دي هو الاساسي بالصفحة مش هيظهر غيرة من الدالة دي

    وبعدها سطر جديد وبداية جدول ثالث اللى هنوضع بة input علشان ندخل المعلومات فيها

    بعد الجدول دة هنلاقي كود PHP
    case"log_in"

    لسة قايل فوق لما قولت اكشن الفورم صح طيب لما ادوس على زر الدخول هينتقل الي الكود دة

    كود PHP:
    include("log_in.php"); 
    يعني هجيب صفحة log_in.php
    كلمة break تعني توقف اي ممنوع قرائة كود اخر في الدالة

    نبص بعد الكود ده كود اخر PHP بس جميل جدا ركز واشرب شاي وهاتلي دماغك هنا طبعا في الدرس
    كود PHP:
     
    case"log_out":
    unset( 
    $_SESSION['admin_session']);  
    session_destroy();  
    echo 
    "<div><br> تم تسجيل الخروج ";
    echo 
    "<br><br>
    <a href='index.php'>اضغط هنا</a>
     لتسجيل الدخول مره اخرى</div>"
    ;
     
     
    break; 
    ده كود تسجيل الخروج يعني بيحتوي على تدمير الجلسة اللي بدايتها في اول الصفحة
    واغلقنا الدالة (السويتش)
    وبعد كدة غلق الجدول المفتوح والفورم
    وبكدة نكون انتهينا من اول صفحة وهي index.php

    الصفحة التانية log_in.php

    طبعا اللى شاف الدرس كويس هيعرف ان الصفحة دة مطلوبة فى الصفحة السابقة

    كود PHP:
     
    <?php
    include("head.php");
    include(
    "w_tec_info.php");
     
    if (
    $_POST[user_name]==""){
     echo 
    "<div ><br>
     نرجو ادخال اسم العضــو ...
     <a href='index.php'> [
      اضغط هنا 
      ].</a>.للرجوع
     </div>
      <br> "
    ;
    }
    elseif(
    $_POST[pass_name]==""){
     echo 
    "<div class='style1'><br>
     نرجو ادخال كلمة المرور ...
    <a href='index.php'> [
      اضغط هنا 
      ].</a>.للرجوع
    </div>
      <br>  "
    ;
    }
    elseif{
     
     if(
    $_POST[user_name]==$admin && $_POST[pass_name]==$pass){
     
      
    $_SESSION['$admin_session']="$_POST[user_name]";
     
      echo 
    "<div ><br><img src='style/images/kwalletmanager.png'>
      لقد تم تسجيل الدخول بنجاح  يا : 
    $_POST[user_name] 
      <br />سيتم نقلك الان للوحة التحكم
     
      <br />اذا لم يتم نقلك خلال ثواني  <a href='index_admin.php'>اضغط هنا</a>
      ...<meta http-equiv = refresh content=5;url=index_admin.php>
      </div>
      <br> 
      "
    ;  
     
     
     }
     else{
      echo 
    "<div ><br>اسم المستخدم او كلمة المرور خطأ ... 
      <a href='index.php'>[
      اضغط هنا 
      ].</a>.للرجوع
     
      </div>
      "
    ;
     
     }
     
    ?>
    دي صفحة للتاكد من البيانات المدخلة ومقارنتها وتسجيل الجلسه

    اولا امر جلب صفحة head.php
    وقلت دي هيبقي فيها الاستايل

    التاني شبه بس ملف w_tec_info.php
    ودة طبعا فية متغيرين الاسم والباسورد
    وكودة هو

    كود PHP:
    <?php
    //اسم المستخدم
    $admin "hossam2044";
    //الباسورد
    $pass "0129493521";
    ?>
    علشان نقارنهم بالمدخل من المستخدم

    كود PHP:
    if ($_POST[user_name]==""){
     echo 
    "<div ><br>
     نرجو ادخال اسم العضــو ...
     <a href='index.php'> [
      اضغط هنا 
      ].</a>.للرجوع
     </div>
      <br> "
    ;

    طبعا اول شرط لو الاسم فارغ اظهر الرسالة دي

    كود PHP:
    elseif($_POST[pass_name]==""){
     echo 
    "<div class='style1'><br>
     نرجو ادخال كلمة المرور ...
    <a href='index.php'> [
      اضغط هنا 
      ].</a>.للرجوع
    </div>
      <br>  "
    ;

    الشرط التاني دة لو اتحقق الشرط الاول يشوف كلمة المرور لو فارغه اظهر الرسالة دي

    كود PHP:
    elseif{
     
     if(
    $_POST[user_name]==$admin && $_POST[pass_name]==$pass){
     
      
    $_SESSION['$admin_session']="$_POST[user_name]";
     
      echo 
    "<div ><br><img src='style/images/kwalletmanager.png'>
      لقد تم تسجيل الدخول بنجاح  يا : 
    $_POST[user_name] 
      <br />سيتم نقلك الان للوحة التحكم
     
      <br />اذا لم يتم نقلك خلال ثواني  <a href='index_admin.php'>اضغط هنا</a>
      ...<meta http-equiv = refresh content=5;url=index_admin.php>
      </div>
      <br> 
      "
    ;  
     
     
     } 
    الشرط الثالث لو الشرطين السابقين اتحققو ان المستخدم دخل اسم وكلمة مرور

    هنا بيتأكد منهم ولو وجدهم صح هيسجل الجلسة من خلال الكود

    كود PHP:
     
      $_SESSION
    ['$admin_session']="$_POST[user_name]"
    ويحولك عل صفحة جديدة

    كود PHP:
     else{
      echo 
    "<div ><br>اسم المستخدم او كلمة المرور خطأ ... 
      <a href='index.php'>[
      اضغط هنا 
      ].</a>.للرجوع
     
      </div>
      "
    ;
     
     } 
    اخر شرط لو كلمة الاسم غير صحيح وكلمة المرور رجعني تاني علشان ادخلهم

    وبكدة خلصنا 3 ملفات مش 2 لان خدنا ملف بسيط معانا في الشرح وهو w_tec_info.php

    ملاحظة

    كتير هستخدم كلمة w_tec لان ده اسم موقع اللى بصمم فية الان ومنذ فترة طويلة اللى عاوز يستبدله يستبدلة
    ويفضل تركة وبعد مانخلص ابقي استبدلة علشان محدش يتلغبط

    الي اللقاء في درس اخر

    منتظر الاسئلة قبل الردور
    التعديل الأخير تم بواسطة hossam2044 ; 11-10-2008 الساعة 02:09 PM
    حاتم 07 معجب بهذا .

  3. #3
    عضو شرف الصورة الرمزية hossam2044
    تاريخ التسجيل
    09-08-2008
    السن
    29
    المشاركات
    168
    معدل تقييم المستوى
    10

    افتراضي رد : دروة برمجة لوحة تحكم مثل VB والصورة تثبت

    الدرس الثاني

    لقد اخذنا في الدرس الاول برمجة صفحة الدخول الرئيسية index.php
    وبرمجة صفحة التاكد من صحة البيانات المدخلة log_in.php
    ومن خلال الشرح اخدنا ملف w_tec_info.php وهو يحمل معلومات
    الدخول الاصلية

    اليوم يوم جديد ودرس جديد لنتقدم بالدورة خطوة الى هدفنا

    سوف نبرمج الصفحة الرئيسية بلوحة التحكم والتي تحتوي على القائمة اليمني والهيدر والتصفح الايسر مثل الصورة في اول مشركة

    طب المطلوب انك تبقي معايا للاخر درس لذيذ مفيد يمكن هنتعرف على
    شئ جديد من نوعة وهيفدنا بعد كده في التصميمات الكبيره

    الملف الاول
    admin_home.php
    ويمكن تسميتة admin.php فقط ولاكن ابقي معي بنفس التسميات

    نشوف الكود اللى بيحتوية الملف دة

    كود PHP:
     
    <?
    include("head.php");
    ?>
    <frameset cols="*,200" FRAMEBORDER='0' FRAMESPACING='0'>
    <FRAMESET rows="20,*" FRAMEBORDER='0' FRAMESPACING='0'> 
    <frame name="top" scrolling="NO" src="header.php" NORESIZE>
    <frame name="left" scrolling="auto" src="main.php" NORESIZE>
    </frameset>
    <frame name="right" scrolling="auto" src="menu.php" NORESIZE>
    </frameset>
    <body></body>
    </html>
    كود صغير لكن عملة كبير جداااااا في لوحة التحكم
    السطر الاول كما تعودنا جلب ملف الاستايل
    السطر الثاني وهو امر جديد وفريد من نوعه
    وهو لتقسيم جسم الصفحة وياتي قبل امر البودي body
    امر frameset تقسيم جسم الصفحة
    امر cols="*,200" نصفين شمال ويمين واليمين 200 بيسكل والباقي في الشمال على حسب حجم الشاشة ودائما يبدء التقسيم من الشمال لليمين
    امر FRAMEBORDER='0' ليس لة حدود وطبعا معروفة
    السطر الثالث rows تقسيم الجزء الايسر على نصفين اعلى واسفل
    والجزء العلوي 20 بيسكل والباقي في الجزء السفلي

    السطر الرابع جلب صفحة الي الجزء العلوي تظهر فية
    name="top" خاصية التسمية مهمة لاستخدامها فى الروابط

    scrolling="NO" شريط لتمرير وهنا ملغي ويمكن عملة اوتو AUTO مثل الباقي

    src="header.php" عنوان الصفحة اللى هتبقي في الجزء العلوي

    NORESIZE الحجم ثابت لايمكن تكبيره وتصغيرة من المتصفح

    ونفس الاكواد اللى بعدة شبة ليه وبنقفل frameset

    وبكدة نكون خلصنا الصفحة الرئيسية للوحة التحكم بالتقسيمات بتاعتنا
    ممكن نقسمها بطرق مختلفة بس اللى يقدر ويحاول ويشوف هيوصل ولا لا

    طيب نلاحظ ان في 3 صفحات محطوط اساميهم في الصفحة دي وهما

    header.php الراس اللى فيها الترحيب وتسجيل الخروج
    main.php هنا التصفح للوحة التحكم
    menu.php هنا وضع القائمة اللى هنختار منها العملية

    المشاركة الجاية هناخد الهيدر

  4. #4
    عضو شرف الصورة الرمزية hossam2044
    تاريخ التسجيل
    09-08-2008
    السن
    29
    المشاركات
    168
    معدل تقييم المستوى
    10

    افتراضي رد : دروة برمجة لوحة تحكم مثل VB والصورة تثبت

    صفحة Header.php الراس

    انظر ال الكود سهل جدا كود HTML
    كود PHP:
     
    <?
    include("head.php");
    ?>
    <body background="style/images/gradient12.gif" style="font:12pt tahoma,MS Sans Serif,verdana,arial,helvetica,sans-serif;margin:-0px -0px -0px -0px">
    <table width=100% style="height:auto')"><tr>
    <td style='width:50%;font-size:11px;color:#000000'><b>لوحة تحكم الإدارة </b>(W_TEC 1.0.1)</td>
    <td align='left'  style='font-size:11px;width=50%;color:#000000'>
    <b> <a target="_top" href='../index.php'>الصفحة الرئيسية للموقع</a>
    |<a target="_top" href='index.php?admin=log_out'
    onclick="return confirm('هل أنت متأكد من أنك تريد تسجيل الخروج من لوحة التحكم؟');">
    تسجيل الخروج</a></b></td></tr></table></body></html>
    يا جماعة صفحة عادية اولا جلب صفحة الاستايل وبعدها الجسم وخصائص الجسم الخلفية وخلافة
    وده بسيبة ليكو مش شرط تعملة بنفس مواصفاتي ممكن تغير
    اهم امر في الكود ده هو
    كود PHP:
    <a target="_top" href='../index.php'>الصفحة الرئيسية للموقع</a
    وطبعا لو حبنا نروح للصفحة الرئيسية للموقع
    اما كلمة target
    بقولة المكان اللى هيظه فية الصفحة المطلوبة في الابط
    وهنا كلمة
    _TOP
    اي في الصفحة باكملها
    ممكن النقطة دي محدش يفهمها بس هنفهمها الدرس القادم ان شاء الله

    الى اللقاء

  5. #5
    عضو شرف الصورة الرمزية hossam2044
    تاريخ التسجيل
    09-08-2008
    السن
    29
    المشاركات
    168
    معدل تقييم المستوى
    10

    افتراضي رد : دروة برمجة لوحة تحكم مثل VB والصورة تثبت

    الـدرس الثالــث
    ______________________________________

    اهلا بكم مرة اخري في درس جديد
    اليوم هناخد اصعب درس بجد ملفين بس اصعب واطول ملفين
    يعني عاوز تركيز جااااامد جداا
    الملف الاول القائمة اليمني menu.php
    وهي تحتوي على اختيارات لوحة التحكم مش هطول عليكم بس ارجو التركيز
    نشوف الكود كدة
    كود PHP:
     
    <?
    include("head.php");
    ?>
    <script language="javascript" src="js_box/menu.js"></script>
    </head>
    <body>
    <!--بداية  اطار الصفحة بالكامل -->
    <div style="width:100%;height:101%">
    <!--بداية جدول اللوجو -->
    <table  style="width:100%">
    <tr><td align="center">
    <img src="صورة لوجو للوحة التحكم">
    </td></tr></table>
    <!--نهاية جدول اللوجو -->
    <!--بداية جدول الروابط العامة -->
    <table dir="rtl"><tr><td align="center">
    <a target="left" href='main.php'>الصفحة الرئيسية للوحة التحكم</a>
    </td></tr>
    <tr style="height:22px"><td align="center">
    <a href="#top_all" onclick="allplas1()">عرض الكل </a>
    |
    <a href="#botoom_all" onclick="allplas2()">تقليص الكل</a>
    </td></tr></table>
    <!--نهاية جدول الروابط العامة -->
    <br>
    <!--1 اول القائمة الاختيارية-->
    <div  align="left">
    <table>
    <tr>
    <td><b>عنوان القائمة الرئيسية</b></td>
    <td id="TD1" align='left' style="display:black"> 
    <a style="float:left" href="#top" style="display:black" onclick="plas()">
    <img name="img" src="style/images/collapse_tcat.gif" alt="" border="0"></a>
    </td>
    <td id="TD2" align='left' style="display:none"> 
    <a  style="float:left" href="#top2" onclick="plas2()">
    <img name="img2" src="style/images/collapse_tcat_collapsed.gif" alt="" border="0"></a>
    </td></tr></table>
    <table id="T1"  style="display:black">
    <td >
    <div id="headerPan" dir="rtl" align="right"><ul>
    <li >
    <a target="left" href="">بند بالقائمة</a>
    </li>
    <li>
    <a target="left" href="">بند بالقائمة</a>
    </li>
    <li>
    <a target="left" href="">بند بالقائمة</a>
    </li>
    </ul></div>
    </td>
    </table>
    </div>
    <!--1 انتهاء القائمة -->
    <br>
    <!--2 اول القائمة الاختيارية-->
    <div  align="left" >
    <table ><tr>
    <td><b>العنوان الرئيسي للقائمة</b></td>
    <td id="TD3" align='left' style="display:black"> 
    <a style="float:left" href="#top" style="display:black" onclick="plas3()">
    <img name="img" src="style/images/collapse_tcat.gif" alt="" border="0"></a>
    </td>
    <td id="TD4" align='left' style="display:none">
     
    <a  style="float:left" href="#top2" onclick="plas4()">
    <img name="img2" src="style/images/collapse_tcat_collapsed.gif" alt="" border="0"></a>
    </td></tr></table>
    <table id="T2" style="display:black">
    <td >
    <div id="headerPan" dir="rtl" align="right"><ul>
    <li >
    <a target="left" href="">بند بالقائمة</a>
    </li>
    <li>
    <a target="left" href="">بند بالقائمة</a>
    </li>
    <li>
    <a target="left" href="">بند بالقائمة</a>
    </li>
    </ul></div>
    </td>
    </table>
    </div>
    <!--2 انتهاء القائمة -->
    <br>
    <!--جدول حقوق التصميم -->
    <table  style="width:100%">
    <tr><td align="left">
    <img src="style/images/logo_admin.png">
    </td></tr></table>
    <!--نهاية جدول حقوق التصميم-->
    </div>
    </body>
    </html>
    بعض الاكواد شرحة بعضها وبعضها لا
    طيب انا هشرح لكم الكود بالكامل
    طبعا السطر الاول جلب ملف الاستايل
    السطر دة
    كود PHP:
    <script language="javascript" src="js_box/menu.js"></script> 
    السطر دة جلب ملف جافا اسكربت طبعا مدون فية كود تكبير وتصغير القوائم الاختيارية
    طبعا هو موجود في مجلد باسم js_box
    ونسمي الملف menu.js
    وهناخدة في الدرس ده انشاء الله
    نروح للسطر اللى بعدة
    بداية جسم الصفحة انا بصراحة محبتش اعمل خلفية للصفحة انا تركتها ليكو يعني لونو الصفحة على كيفكم
    السطر الرابع
    كود PHP:
    <div style="width:100%;height:101%"
    طبعا الاطار الاساسي للصفحة
    الابعاد واضحة طب الطول 101 في المية علشان نظهر شريط التمرين للتجميل
    السطر الخامس
    كود HTML واضح جدا صمم صورة لتكون اللوجو الخاص بك للوحة التحكم
    بداية جدول الروابط
    كل الكود واضح جداا بس هناك سطرين مختلفين
    طيب هقول نظرية الاول ونركز فيها
    انا لما اعمل صفحة وعامل فيها تصميم وصور
    فية خاصية في الاستايل اسمها DISPLAY
    الخاصية دي بتحمل خاصيتين
    الاولي BLACK وهي في الحالة العادية اي كل محتوي االجدول ظاهر
    التانية NONE وهي عكس الاولي عدم اظهار الجدول بما يحتوي
    وصلت اظن كدة تمام
    طيب الكود ده
    كود PHP:
    <table>
    <
    tr>
    <
    td><b>عنوان القائمة الرئيسية</b></td>
    <
    td id="TD1" align='left' style="display:black"
    <
    a style="float:left" href="#top" style="display:black" onclick="plas()">
    <
    img name="img" src="style/images/collapse_tcat.gif" alt="" border="0"></a>
    </
    td>
    <
    td id="TD2" align='left' style="display:none"
    <
    a  style="float:left" href="#top2" onclick="plas2()">
    <
    img name="img2" src="style/images/collapse_tcat_collapsed.gif" alt="" border="0"></a>
    </
    td></tr></table
    الشرح
    بداية الجدول وبداية الصف في الخانه الاول اسم القائمة
    الخانة الثانية وتحتوي على خاصيتين
    ID الكود ده مهم لاني هستخدمة في كود الجافا وهنعرف مهمتة
    STYLE وفية DISPLAY
    وشرحت فوق الخصية دي وهي هنا في حالة اظهار
    وهنعرف ليه في ملف الجافا
    الخانه الظهرة فيها صورة الصورة دي اللى هدوس عليها هتخفي القائمة
    وبها جلب دالة جافا اسمها PLAS في حالة الضغط بزر الماوس
    يمكن مش واضحة بس لما تطبق الدرس هتعرف وده السهل الممتنع
    الخانه الثالثة عكسها اخفاء
    يبقي الصف فية خانتين بس مش ثلاثة لان الثالثه مخفية
    وقفلت الصف والجدول
    وبعدها الكود دة
    كود PHP:
    <table id="T2" style="display:black">
    <
    td >
    <
    div id="headerPan" dir="rtl" align="right"><ul>
    <
    li >
    <
    a target="left" href="">بند بالقائمة</a>
    </
    li>
    <
    li>
    <
    a target="left" href="">بند بالقائمة</a>
    </
    li>
    <
    li>
    <
    a target="left" href="">بند بالقائمة</a>
    </
    li>
    </
    ul></div>
    </
    td>
    </
    table>
    </
    div
    طبعا جدول وبه بعض الروابط
    بس هنا في خاصية ID وقلت هنستخدمها في الجافا
    وخاصية DISPLAY وهو ظاهر وهنستخدمها في كود الجافا بردو
    خلاص كدة هنكرر قوائم على قد ما نقدر بس هنغير ID في خاصية ONCLICK في الاسم
    يعني لو شوفنا القائمة الثانية هنعرف كويس ازاي نزود قوائم
    المشاركة الجاية هناخد ملف الجافا احلى من الجافا مفيش
    يالا نفذ الدرس وشوف النتيجة وعاوزين ابداع ومهارة
    مع تحياتي : حسام حامد محمد
    تربية نوعية قسم تكنولوجيا التعليم

  6. #6
    عضو شرف الصورة الرمزية hossam2044
    تاريخ التسجيل
    09-08-2008
    السن
    29
    المشاركات
    168
    معدل تقييم المستوى
    10

    افتراضي رد : دروة برمجة لوحة تحكم مثل VB والصورة تثبت

    ياجماعه انا تعبت شوية ومتأخر على مشوار مهم جدا وعلشان مزعلش حد
    قولت اوريكم كود الجافا وهشرحة بكرة
    نشوف الكود ونحاول نتعرف علية هو سهل جدا ركز وبجد ممكن نتعرف علية ونفهمه

    كود PHP:
     
    function allplas1(){
        
    id=T1.style.display=''
        
    id=TD1.style.display=''
     
    id=TD2.style.display='none'
     
     
    id=T2.style.display=''
        
    id=TD3.style.display=''
     
    id=TD4.style.display='none'
     
    }
    function 
    allplas2(){
     
    id=T1.style.display="none"
     
    id=TD1.style.display='none'
     
    id=TD2.style.display=''
     
     
    id=T2.style.display="none"
     
    id=TD3.style.display='none'
     
    id=TD4.style.display=''
    }
    function 
    plas(){
        
    id=T1.style.display ='none'
     
    id=TD1.style.display='none'
     
    id=TD2.style.display='' 
    }
    function 
    plas2(){   
     
    id=TD2.style.display='none'
     
    id=T1.style.display =''
     
    id=TD1.style.display='' 
    }
    function 
    plas3(){
        
    id=T2.style.display ='none'
     
    id=TD3.style.display='none'
     
    id=TD4.style.display='' 
    }
    function 
    plas4(){   
     
    id=TD4.style.display='none'
     
    id=T2.style.display =''
     
    id=TD3.style.display='' 

    الجماعة اللى ممكن تختصر الكود اوك مع نفسا وتختصر وتجرب وتقولنا النتيجة لنستفيد جميعا
    وانا قلت مش هختصر ودي بسبها للمبرمج الشاطر اللى عندة افكارة الخاصية
    اللى بيفرق مبرمج عن مبرمج
    عدد سطور البرمجة
    يعني
    ممكن كلنا نعمل كود بهدف معين
    بس مش عدد سطورنا زي بعض وصلت طبعا
    يالا مع السلامة
    في رعاية الله

  7. #7
    عضو شرف الصورة الرمزية hossam2044
    تاريخ التسجيل
    09-08-2008
    السن
    29
    المشاركات
    168
    معدل تقييم المستوى
    10

    افتراضي رد : دروة برمجة لوحة تحكم مثل VB والصورة تثبت

    ياريت المشرف العام دة لو متابع الدور طلب
    انا مش طالب تثبيت الدورة لاني عارف انها مش كوسة لو تستحق التثبيت هتتثبت
    بس طالب ان الدروس تترتب تحت بعض متتالية دة لو امكن
    بدل ما المتصفح يدور على الدروس درس درس لا
    يلاقيهم تحت بعض ودة انا بفضلة بيبقى مفيد اكثر في المراجعات
    وعاوزين اراء في الدورة واستفتاء دة لو امكن

  8. #8
    عضو شرف
    تاريخ التسجيل
    08-08-2008
    المشاركات
    22
    معدل تقييم المستوى
    0

    افتراضي رد : دروة برمجة لوحة تحكم مثل VB والصورة تثبت

    جزاك الله خيرا و بارك فيكم
    غدا بإذن الله تري تطبيق الدروس الثلاثة
    أنا متابع معكم
    أسأل الله أن يوفقك لكل خير

  9. #9
    عضو شرف الصورة الرمزية عآزف آلعشق
    تاريخ التسجيل
    01-10-2008
    المشاركات
    200
    معدل تقييم المستوى
    10

    افتراضي رد : دروة برمجة لوحة تحكم مثل VB والصورة تثبت

    مشكوووور اخوي حسام متابع معاك الدورة
    وياريت تتثبت الدوره لإنها دوره مهمه

    كود PHP:
     <?php echo "Abdullah Al-shehri at Montada PHP Forum"?>


  10. #10
    عضو مشارك
    تاريخ التسجيل
    18-02-2008
    المشاركات
    16
    معدل تقييم المستوى
    0

    افتراضي رد : دروة برمجة لوحة تحكم مثل VB والصورة تثبت

    بارك الله فيك اخوي الغالي على الدوره
    سجلني من المتابعين ان شاء الله

  11. #11
    عضو شرف الصورة الرمزية محمدهلال
    تاريخ التسجيل
    30-07-2008
    السن
    29
    المشاركات
    753
    معدل تقييم المستوى
    10

    افتراضي رد : دروة برمجة لوحة تحكم مثل VB والصورة تثبت

    جزاك الله اخي الكريم حسام

    وارجو منك شرح كود الجافا سكربت بابسط طريفة وجزاك الله خيرااااااااااااااااااااااا
    لا اله الا الله سيدنا محمد رسول الله
    لا اله الا أنت سبحانك أنى كنت من الظالمين
    ســـــــبحان الله وبـــــــــحمده *سبـــــــــــحان الله العظيم

    نظام قوالب ArabTemplate على github
    https://github.com/mohamedhelal/arabTemplate

    الايميلات
    helal-egypt@hotmail.com
    mohamedhelal123456@skype.com
    mohamedhelal123456@gmail.com

    موقع قيد الانشاء

  12. #12
    عضو شرف الصورة الرمزية hossam2044
    تاريخ التسجيل
    09-08-2008
    السن
    29
    المشاركات
    168
    معدل تقييم المستوى
    10

    افتراضي رد : دروة برمجة لوحة تحكم مثل VB والصورة تثبت

    اوك سيتم الشرح اليوم انشاء الله وسيتم اخذ درس جديد انشاء الله لنستكمل الدوره

  13. #13
    عضو شرف الصورة الرمزية hossam2044
    تاريخ التسجيل
    09-08-2008
    السن
    29
    المشاركات
    168
    معدل تقييم المستوى
    10

    افتراضي رد : دروة برمجة لوحة تحكم مثل VB والصورة تثبت

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ملاك الشوق مشاهدة المشاركة
    بارك الله فيك اخوي الغالي على الدوره
    سجلني من المتابعين ان شاء الله
    اهلا بك اخي في الدوره ومرحبا وتابع الدوره

  14. #14
    عضو شرف الصورة الرمزية محمدهلال
    تاريخ التسجيل
    30-07-2008
    السن
    29
    المشاركات
    753
    معدل تقييم المستوى
    10

    افتراضي رد : دروة برمجة لوحة تحكم مثل VB والصورة تثبت

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة hossam2044 مشاهدة المشاركة
    ياجماعه انا تعبت شوية ومتأخر على مشوار مهم جدا وعلشان مزعلش حد
    قولت اوريكم كود الجافا وهشرحة بكرة
    نشوف الكود ونحاول نتعرف علية هو سهل جدا ركز وبجد ممكن نتعرف علية ونفهمه

    كود PHP:
     
    function allplas1(){
        
    id=T1.style.display=''
        
    id=TD1.style.display=''
     
    id=TD2.style.display='none'
     
     
    id=T2.style.display=''
        
    id=TD3.style.display=''
     
    id=TD4.style.display='none'
     
    }
    function 
    allplas2(){
     
    id=T1.style.display="none"
     
    id=TD1.style.display='none'
     
    id=TD2.style.display=''
     
     
    id=T2.style.display="none"
     
    id=TD3.style.display='none'
     
    id=TD4.style.display=''
    }
    function 
    plas(){
        
    id=T1.style.display ='none'
     
    id=TD1.style.display='none'
     
    id=TD2.style.display='' 
    }
    function 
    plas2(){   
     
    id=TD2.style.display='none'
     
    id=T1.style.display =''
     
    id=TD1.style.display='' 
    }
    function 
    plas3(){
        
    id=T2.style.display ='none'
     
    id=TD3.style.display='none'
     
    id=TD4.style.display='' 
    }
    function 
    plas4(){   
     
    id=TD4.style.display='none'
     
    id=T2.style.display =''
     
    id=TD3.style.display='' 

    الجماعة اللى ممكن تختصر الكود اوك مع نفسا وتختصر وتجرب وتقولنا النتيجة لنستفيد جميعا
    وانا قلت مش هختصر ودي بسبها للمبرمج الشاطر اللى عندة افكارة الخاصية
    اللى بيفرق مبرمج عن مبرمج
    عدد سطور البرمجة
    يعني
    ممكن كلنا نعمل كود بهدف معين
    بس مش عدد سطورنا زي بعض وصلت طبعا
    يالا مع السلامة
    في رعاية الله

    الي قدرت افهمة من الكود هو id هو id الي انت مسمية في القائمة id=الاسم وخصية style والخصية الي فية display
    دة كل ما قدرت افهمة
    لا اله الا الله سيدنا محمد رسول الله
    لا اله الا أنت سبحانك أنى كنت من الظالمين
    ســـــــبحان الله وبـــــــــحمده *سبـــــــــــحان الله العظيم

    نظام قوالب ArabTemplate على github
    https://github.com/mohamedhelal/arabTemplate

    الايميلات
    helal-egypt@hotmail.com
    mohamedhelal123456@skype.com
    mohamedhelal123456@gmail.com

    موقع قيد الانشاء

  15. #15
    * أبو عمــر * الصورة الرمزية coder
    تاريخ التسجيل
    24-12-2006
    السن
    39
    المشاركات
    3,788
    معدل تقييم المستوى
    14

    افتراضي رد : دروة برمجة لوحة تحكم مثل VB والصورة تثبت

    الأخ المحترمhossam2044
    الدورة بصراحة اكثر من ممتازة اعطيها 10/10 في رأيي .. وقد تم تثبيتها.. وانا حذفت المشاركات الموجودة بين الدروس حتى تكون متتالية
    متابع معاك ومتحمس لاكمال الدورة
    وبالمناسبة العبرة مش بعدد المشاركات والردود لان الدرس هيكون مرجع لكل المبرمجين العرب في المستقبل
    رُبّ أخٍ لك لم تلِدهُ أُمُّكَ
    الطموح يعني الحلم، أوله صبر وتفاؤل، وأوسطه اجتهاد وإرادة، وآخره نتيجة رائعة بإذن الله.

  16. #16
    عضو شرف الصورة الرمزية hossam2044
    تاريخ التسجيل
    09-08-2008
    السن
    29
    المشاركات
    168
    معدل تقييم المستوى
    10

    افتراضي رد : دروة برمجة لوحة تحكم مثل VB والصورة تثبت

    شرح كود الجافا

    اخي محمد كلامك صح اللي انت فهمتة هو دة
    بسم الله ماشاء الله انت شغال تمام في الدورة وبجدارة
    بس ياريت تبعت اللى عملتة علشان نشوفة او ابعت لنا صورة منه

    الشرح
    قلت ان الكود شكلة كدة
    كود PHP:
     
    function allplas1(){
        
    id=T1.style.display=''
        
    id=TD1.style.display=''
     
    id=TD2.style.display='none'
     
     
    id=T2.style.display=''
        
    id=TD3.style.display=''
     
    id=TD4.style.display='none'
     
    }
    function 
    allplas2(){
     
    id=T1.style.display="none"
     
    id=TD1.style.display='none'
     
    id=TD2.style.display=''
     
     
    id=T2.style.display="none"
     
    id=TD3.style.display='none'
     
    id=TD4.style.display=''
    }
    function 
    plas(){
        
    id=T1.style.display ='none'
     
    id=TD1.style.display='none'
     
    id=TD2.style.display='' 
    }
    function 
    plas2(){   
     
    id=TD2.style.display='none'
     
    id=T1.style.display =''
     
    id=TD1.style.display='' 
    }
    function 
    plas3(){
        
    id=T2.style.display ='none'
     
    id=TD3.style.display='none'
     
    id=TD4.style.display='' 
    }
    function 
    plas4(){   
     
    id=TD4.style.display='none'
     
    id=T2.style.display =''
     
    id=TD3.style.display='' 

    الشرح في قمة البساطة بص اولا الجافا منظومة مترتبة في الكود دة
    اولا اول دالة اللى اسمها
    كود PHP:
     
    function allplas1(){
        
    id=T1.style.display=''
        
    id=TD1.style.display=''
     
    id=TD2.style.display='none'
     
     
    id=T2.style.display=''
        
    id=TD3.style.display=''
     
    id=TD4.style.display='none'
     

    هي لاظهار القائمتين سويا مش قولنا في رابط لاظهار الكل كل القوائم او تقليصهم دة بقي بيظهرهم

    id=t1
    هيدور على الايدي بنفس المواصفات دي يعني هيروح ليساوي t1
    راح وقولت دوت الى هي النقطة يعني هيكمل ويدخل على style بتاعة
    وفي خاصية display
    هنساوي الخاصية دي بفراغ اي هتبقي ظاهرة اذا جدول اللى به القوائم ظاهر
    اللى بعدة زية قولت
    ان طلاما الخانة مخفية مش بحسبها ولا كانها موجودة
    طيب هو هيظهرالاولى وهيخفي التانية صح كدة
    واحد متابع قولى الاولي فيها ايه هقولة ارجع للدرس السابق وشوف
    هتلاقي فيها صورة للتصغير علامة يعني لما ادوس عليها القائمة تختفي
    كدة فهمنا الكود
    وطبعا اللى بعدة فكشن او دالة الاخفاء للكل طبعا
    وكل ما نزود قوائم نزود في الكود دة ودة
    طيب اللى بعدة دالة رقم 3
    هي بتتحكم في قائمة واحدة من القائمتين
    وهي هتخفي القائمة والخانة التانية وتظهر الخانة الثالثة اللى انا هظهر القائمة من خلالها

    واللى بعدها هتعمل مع القائمة دي عكس الكلام

    اما قبل الاخيرة والاخيره مع القائمة التانية

    ولو زودنا قايمة هنزود دالتين واحده لتصغيرها واخري للتكبير

    وخلص الشرح

    ياجماعه اللى مش فاهم نقطة يسال من غير احراج عادي لما نسال ومش عيب اننا
    نبقي مش فاهمين بس العيب بجد والغلط اللى بيبقي مطب لينا في طريق البرمجة المفتوح اننا ننقل وخلاص يبقى نبطل برمجة احسن ما ننقل اوك مستني الاسئلة والتطبيق
    للي فاهم اوهيحاول يفهم انو عمل كود للقائمة ثالثة
    مستني
    ممكن اهدي الدروس لشخص مثلي الاعلي بعد اذنكم طبعا
    للدكتور:خالد نوفل و الدكتور : وليد الحلفاوي والدكتورة : زينب العربي
    وشباب تربية نوعية عين شمس تك التعليم
    وطبعا لكل القائمين بمنتدي PHP
    اطيب التمنيات بالتوفيق

    حسام حامد تربية نوعية عين شمس تك التعليم
    تحيا مصر

    يمكن نقل الدورة بس ياريت ذكر المصدر منتدي PHP

  17. #17
    عضو شرف الصورة الرمزية hossam2044
    تاريخ التسجيل
    09-08-2008
    السن
    29
    المشاركات
    168
    معدل تقييم المستوى
    10

    افتراضي رد : دروة برمجة لوحة تحكم مثل VB والصورة تثبت

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة coder مشاهدة المشاركة
    الأخ المحترمhossam2044
    الدورة بصراحة اكثر من ممتازة اعطيها 10/10 في رأيي .. وقد تم تثبيتها.. وانا حذفت المشاركات الموجودة بين الدروس حتى تكون متتالية
    متابع معاك ومتحمس لاكمال الدورة
    وبالمناسبة العبرة مش بعدد المشاركات والردود لان الدرس هيكون مرجع لكل المبرمجين العرب في المستقبل
    اهلا اخي ومثلي الاعلي في المنتدي الاكثر من غالي

    اولا احب اشكرك جدااا على مشاركتك الجميلة

    ثانيا لا خير في كاتم علم

    اخي اقل رد جميل للمنتدي اللى علمني اصول البرمجة هذة الدورة البسيطة

    وسر تقدم الغرب علينا انهم ليس بخلاء على بعض بالمعلومات وانا احاول اني اعمل زيهم

    وياريت كل عربي عنده خبرة يحاول ينقل لينا ولو جزء من الخبرة دي

    هي دي متعة البرمجة الحقيقية واللى اتمناة ان الدورة تنول اعجاب كل عربي ويستفيد منها الاخرين

    وشكرا مرة اخري على مجهودك بالدورة

    ارق تحياتي لك ولمنتديPHP الحبيب

  18. #18
    عضو شرف
    تاريخ التسجيل
    08-08-2008
    المشاركات
    22
    معدل تقييم المستوى
    0

    افتراضي رد : دروة برمجة لوحة تحكم مثل VB والصورة تثبت

    متابع معكم بإذن الله
    و عذرا على التاخر في التطبيقات لظروف خارجة عن الإرادة

  19. #19
    عضو شرف الصورة الرمزية محمدهلال
    تاريخ التسجيل
    30-07-2008
    السن
    29
    المشاركات
    753
    معدل تقييم المستوى
    10

    افتراضي رد : دروة برمجة لوحة تحكم مثل VB والصورة تثبت

    شكرااااااااا جداااااااااا اخي الكريم حسام
    ممكن تعمل مثال عبارة عن جدول واحد وتقول اذي نعمل تحتة الرابط
    وتقول اذي نعملة الجافا سكربت
    بطريقة مبسطة معلش عشان انا معرفش في الجافاسكربت
    وجزاك الله خيرااااااااااااااااااااااا
    لا اله الا الله سيدنا محمد رسول الله
    لا اله الا أنت سبحانك أنى كنت من الظالمين
    ســـــــبحان الله وبـــــــــحمده *سبـــــــــــحان الله العظيم

    نظام قوالب ArabTemplate على github
    https://github.com/mohamedhelal/arabTemplate

    الايميلات
    helal-egypt@hotmail.com
    mohamedhelal123456@skype.com
    mohamedhelal123456@gmail.com

    موقع قيد الانشاء

  20. #20
    عضو شرف الصورة الرمزية محمدهلال
    تاريخ التسجيل
    30-07-2008
    السن
    29
    المشاركات
    753
    معدل تقييم المستوى
    10

    افتراضي رد : دروة برمجة لوحة تحكم مثل VB والصورة تثبت

    اخي الكريم حسام انا جربة اعمل فنكشن لفتح وفنكشن لغلاق القائمة ومنفهش والله اعلم فارجو منك عمل مثال بسيط يعني مثال عمل جدول اذي نغلاقة ونغتحة بالفنكشن دة وشكراااااااااااا جزاك الله خيرااااااااااااااااااااا

    ودية التطبيق الي انا عملة بس منفعش


    كود PHP:
     
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <
    html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <
    head>
    <
    meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <
    script language="javascript">
    <!--
    //فنكشن لغلاق القائمة
    function up(){
    id=T1.style.display='none';
    }
    //فنكشن لفتح القائمة
    function dwo(){
    id=T1.style.display='';
    }
    //-->
    </script>
    </head>
    <body>
    <table width="100%" border="1">
      <tr>
        <td width="207">القائمة الرئيسية</td>
        
        <td width="314" style="display:none">
        <a style="float:left" href="#top" style="display:black" onclick="dwo()">up</a>
        </td>
        <td width="208"  style="display:block">
        <a  style="float:left" href="#top2" onClick="up()">down</a></td>
      </tr>
    </table>
    <table id="T1" style="display:block">
      <tr>
        <td>
        <li>
      mohamed
        </li>
        <li>
     helal
        </li>
        </td>
      </tr>
    </table>
    <p>&nbsp;</p>
    </body>
    </html> 
    ارجو منك تقولي ما الذي خلط فية هنا وشكراااااااااااا جزاك الله خيرااااااااااااااا
    لا اله الا الله سيدنا محمد رسول الله
    لا اله الا أنت سبحانك أنى كنت من الظالمين
    ســـــــبحان الله وبـــــــــحمده *سبـــــــــــحان الله العظيم

    نظام قوالب ArabTemplate على github
    https://github.com/mohamedhelal/arabTemplate

    الايميلات
    helal-egypt@hotmail.com
    mohamedhelal123456@skype.com
    mohamedhelal123456@gmail.com

    موقع قيد الانشاء

صفحة 1 من 8 123 ... الأخيرةالأخيرة

LinkBacks (?)

  1. 20-04-2009, 08:55 PM
  2. 29-03-2009, 11:38 PM
  3. 13-03-2009, 01:36 AM
  4. 10-03-2009, 05:39 PM
  5. 02-03-2009, 11:25 PM
  6. 26-02-2009, 06:16 PM
  7. 24-02-2009, 11:54 AM
  8. 23-02-2009, 03:16 PM
  9. 22-02-2009, 11:35 PM
  10. 22-02-2009, 11:31 PM
  11. 22-02-2009, 02:39 AM
  12. 22-02-2009, 02:13 AM
  13. 22-02-2009, 01:43 AM
  14. 05-01-2009, 03:15 PM
  15. 24-11-2008, 06:37 PM
  16. 26-10-2008, 05:55 PM
  17. 24-10-2008, 07:35 PM
  18. 20-10-2008, 12:31 PM
  19. 17-10-2008, 07:50 PM
  20. 17-10-2008, 07:29 PM
  21. 17-10-2008, 06:58 PM

معلومات الموضوع

الأعضاء الذين يشاهدون هذا الموضوع

الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)

المواضيع المتشابهه

  1. فهرس دروس دورة برمجة لوحة تحكم
    بواسطة robocon في المنتدى دروس فيديو
    مشاركات: 9
    آخر مشاركة: 02-03-2015, 07:10 PM
  2. مشكلة في برمجة لوحة تحكم سكريبت PHP
    بواسطة danger15 في المنتدى مشاكل وحلول PHP Errors & Troubleshooting
    مشاركات: 16
    آخر مشاركة: 08-11-2011, 04:41 PM
  3. دورة جديدة عمل لوحة تحكم لموقع او مدونة قريبا سجل اسمك
    بواسطة hossam2044 في المنتدى دروس متقدمة
    مشاركات: 24
    آخر مشاركة: 19-09-2009, 03:13 AM
  4. استفسار اريد برمجة لوحة تحكم
    بواسطة The ShArK في المنتدى مشاكل وحلول PHP Errors & Troubleshooting
    مشاركات: 1
    آخر مشاركة: 18-10-2008, 08:34 PM

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •